Privacyverklaring Citrobag

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website.
Wij behandelen de persoonlijke informatie die u ons geeft, vertrouwelijk.
Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Het privacybeleid geldt voor alle diensten van Citrobag.nl.
Daarnaast is Citrobag.nl ook verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Door deze website te gebruiken, geeft u aan het privacybeleid te aanvaarden.

Citrobag.nl gaat vertrouwelijk om met de persoonlijke informatie die u ons geeft.

Gebruik van de persoonsgegevens
Wanneer u zich aanmeldt voor onze diensten, vragen wij u om enkele persoonsgegevens.
Uw persoonlijke gegevens gebruiken wij alleen voor de dienst waarvoor u zich heeft aangemeld:

  • Desgewenst relevante informatie;

Als u ons een ingevuld formulier of een e-mail stuurt, dan bewaren wij die gegevens zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor het beantwoorden of afhandelen daarvan.

Ook kunnen wij uw gegevens gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Dan anonimiseren wij uw persoonsgegevens. Zo zijn ze niet meer te herleiden naar een individu. 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de bedoeling om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook dat zij betrokken zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Hiermee voorkomen zij dat gegevens over kinderen verzameld wordt. zonder ouderlijke toestemming. Als u denkt dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via citrobag@hotmail.com. Dan verwijderen wij deze informatie.

Doeleinden
Uw persoonsgegevens verwerken wij om uw informatie te verstrekken- via telefoon, chat, app, mail of brief -  van door u opgevraagde informatie, versturen van de nieuwsbrief en het kunnen aangaan en uitvoeren van overeenkomsten van onze diensten en het beheren van de daaruit voortkomende relaties. Inclusief het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand. Wij verwerken ook de persoonsgegevens die wettelijk verplicht zijn. Bijvoorbeeld voor onze administratie en de belastingdienst.

Hiernaast analyseert onze website uw gedrag op de website. Hiermee kunnen wij de website en eventuele campagnes verbeteren en het aanbod van producten en diensten beter afstemmen op uw voorkeur.

Wij verzamelen of gebruiken de gegevens niet voor andere doeleinden dan die wij beschrijven in dit privacybeleid.  De verkregen gegevens bewaren wij niet langer dan strikt noodzakelijk.

Geautomatiseerde besluitvorming
Citrobag.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die wij nemen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Citrobag.nl) tussen zit.

Delen van persoonsgegevens met derden
Citrobag verkoopt uw gegevens niet aan derden. Wij verstrekkken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Citrobag gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Citrobag gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt dat de website het goed doet en verbetert. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden cookies geplaatst door Google Analytics.

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken en eventueel hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en maximaal 36 maanden bewaard. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om informatie over de effectiviteit van campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te veranderen of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Citrobag.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt verzoeken tot inzien, verandering, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar citrobag@hotmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Citrobag wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Citrobag neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via citrobag@hotmail.com

Contactgegevens
Indien u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u schriftelijk contact met ons opnemen:

Citrobag
Den Bommel  14
4194 TZ Meteren
citrobag@hotmail.com

Aanpassen privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

laatste wijziging: mei 2018

 

© 2010 - 2019 CitroBag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel